Keresés

Rendezvények

Magyar Élettani Társaság Vándorgyűlése
Kezdés dátuma: 2018.06.27.
Befejezés dátuma: 2018.06.30.

 

nov.jpg 

 


 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

 

Időpont: 2018. június 27-30.

 

Helyszín: Novotel Hotel - Szeged, Maros u. 1


 
KÖSZÖNTŐ 

 

Tisztelt Tagtársak, Kedves Kollégák!
 
A szervezők nevében tisztelettel és örömmel köszöntjük a Magyar Élettani Társaság (MÉT), a Magyar Kísérletes és Klinikai Farmakológiai Társaság (MFT) és a Magyar Mikrocirkulációs és Vaszkuláris Biológiai Társaság (MMVBT) tagjait.

 

2018-ban Szeged ad otthont a társaságok idei rendezvényének, 2018. június 27-30. között. Az elmúlt időszakban a MÉT, az MFT és az MMVBT közös konferenciát szervezett. Az idei évtől szervezett formában az MFT nem csatlakozik a közös vándorgyűléshez, mert idén (és minden második évben) a társaság szekciói saját profilú tanácskozást rendeznek. Ezzel együtt szeretnénk meghívásunkat továbbra is kiterjeszteni az MFT tagjai felé.


A társaságok hagyományai szerint a hazai kutatói gárda részvételével a konferencia általánosságban az élettudományok, ezen belül hálózat szintű-, sejt- és molekuláris élettani, morfológiai, molekuláris biológiai, kísérletes és klinikai farmakológia, kórélettani, immunológiai, és transzlációs kutatások legújabb eredményeit hivatott bemutatni.

A 2018. évi konferencián is szervezünk speciális szimpóziumokat, kérünk ugyanakkor minden Tagtársat, akinek szimpózium javaslata van, forduljon bizalommal a Szervezőbizottság bármely tagjához!

Rendkívül fontos feladatunknak tekintjük a fiatal oktatók-kutatók segítését, hiszen ők fogják tovább vinni az általunk megkezdett munkát, ők képviselik az oktató-kutatói utánpótlást. Ezért kiemelt célunk, hogy a konferencia alkalmával lehetővé tegyük és segítsük a fiatal kutatói generációk oktatását, képzését, fejlődését. Ezen oknál fogva jött létre a Fiatal Kutatói Fórum, amely idén is megrendezésre kerül.

A konferencia idején igyekszünk biztosítani azt, hogy a résztvevőknek elegendő idejük legyen tudományos beszélgetésekre, a szekciókon és posztermegtekintéseken való részvételre és a társasági programokra is.
Szeretnénk kifejezni reményünket, hogy a konferencia résztvevői hasznos, előremutató, színvonalas, kellemes időt töltenek el a 2018-s konferencián.

Az absztraktok leadásának határideje: 2018. április 9.
Early-bird regisztráció határideje: 2018. április 23.


Szeretettel várjuk az érdeklődő kutatókat, oktatókat, hallgatókat!

Prof. Dr. Sáry Gyula
SZTE ÁOK Élettani IntézetLETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK


JELENTKEZÉSI LAP >>>

 

ABSZTRAKT FORMA >>>

 

PROGRAM >>>


ELŐADÁS ÉS POSZTER ABSZTRAKTOK >>>

 


 
FUSS VELÜNK A GBO KÜLÖNDÍJÉRT!

futas.jpg 


GBO - reggeli hídkör
:
Gyere és fuss velünk június  28-án és 29-én Szegeden a Tisza-parton és a belvárosban! Indulás mindkét nap reggel 07:00-kor (találákozó a hotel bejáratánál a parkolóban).

Útvonal:

Novotel – Huszár Mátyás rkp. - Belvárosi híd – Székely sor – Derkovits fasor - Közép fasor – Felső Kikötő sor – Bertalan híd – Felső Tisza-part - Novotel. Táv: 4,6 km.

A résztvevők között június 29-én ajándékkosarat és Greiner vásárlási utalványt sorsolunk ki. További információ és jelentkezés a Greiner-standon vagy a helyszínen.

Mindenkit szeretettel várunk.

A GBO csapata 


 
KAPCSOLAT


Általános információk:

Régió-10 Kft. – Vörös Lilla
Email: info@regio10.hu
Telefon: +36-62/710-500, +36-20/935-1000