Keresés

Rendezvények

MOLSZE XVI. Nagygyűlése
Kezdés dátuma: 2019.08.30.
Befejezés dátuma: 2019.08.31.
 

roche_banner.png

 

beckman-banner.png 

 


 

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK

JELENTKEZÉSI LAP (DOCX) >>>

 

ABSZTRAKT FORMA (DOCX) >>>

 

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS (DOCX) >>>


VÉGLEGES PROGRAM (PDF) >>>

 

 


 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

 

Helyszín: Budapest, Semmelweis Egyetem Nagyváradtéri Elméleti Tömb 


Kongresszus elnöke: Prof. Dr. Miseta Attila

Tudományos Bizottság elnöke: Prof. Dr. Kappelmayer János

Szervező Bizottság:

  • Prof. Dr. Vásárhelyi Barna
  • Dr. Kocsis Ibolya
  • Duczáné Nagy Erika
  • Lamár Ibolya
  • Bertalan Tímea


A Nagygyűlés fő témái:

  •     Mikor nem elfogadható a laboratóriumi minta
  •     A laboratórium szerepe a diabetes mellitus kivizsgálásában
  •     Multirezisztens kórokozók laboratóriumi diagnosztikája
  •     Mire használható az elválasztástechnika
  •     Varia

molsze_program.jpgTechnikai tudnivalók – előadások:

Az előadásokon a vetítés projektorral történik. Kérjük az előadókat, hogy az előadás anyagát PowerPoint file formájában, lehetőség szerint pendrive-on, a szekciók kezdete előtt legalább 1 órával, de legkésőbb az aktuális szekció megkezdése előtt 20 perccel adják át a technikai személyzetnek az előadó teremben!Technikai tudnivalók – poszterek:

A poszterek a nagygyűlés időtartama alatt a Semmelweis Egyetem Nagyvárad téri Elméleti Tömb Dísztermében kerülnek bemutatásra. A poszterbemutató két párhuzamos szekcióban lesz pénteken 16:00 és 16:45 között. Ezért kérjük a poszterek szerzőit, hogy ezen időtartam alatt tartózkodjanak a poszterük mellett és a poszter zsűri számára kettő percben foglalják össze poszterük legfontosabb mondanivalóját.


A poszter mérete 97 × 120 cm (szélesség × magasság, álló poszter). A poszterek rögzítéséhez a megfelelő eszközöket a helyszínen biztosítjuk.  A poszterek a programfüzetben feltüntetett számnak megfelelő helyen mutathatók be. Kérjük, hogy a posztereket 2019. augusztus 30-án 14:00 óráig helyezzék el az állványokon és legkésőbb 2019. augusztus 31-én 14:00 óráig távolítsák el. 

 


 

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS


Az MOLSZE Vezetősége korlátozott számban pályázatot hirdet a rendezvényen való részvétel költségeinek (részvételi díj és/vagy szállásdíj költsége) elengedésére a következő lehetőségekkel:

A pályázathoz pontosan kitöltve mellékelni kell az alábbi jelentkezési lapot és a pályázónak egyértelműen jeleznie kell, hogy melyik költség elengedésére pályázik. Pályázatát a laboratórium vezetőjével jóvá kell hagyatnia. A pályázat elbírálása a MOLSZE Vezetőségének belső szabályai alapján történik a regionalitás elvének figyelembe vételével.


Letöltés (DOCX) >>> 


 


 

 

Bővebb információk: info@regio10.hu