Keresés

Rendezvények

MKT Kardiológiai Képalkotó Munkacsoport VI. Kongresszusa
Kezdés dátuma: 2021.06.17.
Befejezés dátuma: 2021.06.19.

Bővebb információ: info@regio10.hu


 
 
MKT Kardiovaszkuláris Képalkotó Munkacsoportjának VI. Kongresszusa
ONLINE
Időpont: 2021.június 17-19.

Tisztelt Kongresszusi Résztvevők! Kedves Kollégák!

Hosszú ideig reménykedtünk benne, hogy a számos online rendezvény után a Képalkotó Munkacsoport VI. Kongresszusát már személyes jelenléttel tudjuk megrendezni. Sajnos mostanra nyilvánvalóvá vált, hogy a járványhelyzet nem engedi meg, hogy júniusban Szegeden találkozhassunk.

A kardiológia és ezzel együtt a kardiovaszkuláris képalkotó vizsgálatok fejlődése azonban a járvány ideje alatt sem állt meg. Ezért nagyon fontosnak tartjuk, hogy bemutathassuk az érdeklődőknek a legújabb diagnosztikus lehetőségeket, a képalkotó módszerek egyre bővülő fegyvertárát. Ugyancsak nagy jelentőségű, hogy megosszuk egymással a COVID járvány során szerzett tapasztalatainkat. Mindezek fényében úgy döntöttünk, a kongresszust változatlan tartalommal, de online formában rendezzük meg. Az előadásokat valós időben közvetítjük, így a vita során az érdeklődők élő chatfalon keresztül tehetik fel kérdéseiket, kommentálhatják az elhangzottakat.

Az összefoglaló jellegű előadások mellett idén is lehetőség nyílik majd új kutatási eredmények és tanulságos esetek bemutatására is. Az absztrakt szekciók célja a hazai képalkotó műhelyek munkájának megismertetése a nagyközönséggel és a fiatal kollégák aktív részvételének elősegítése a Kardiovaszkuláris Képalkotó Munkacsoport munkájában. A legjobb 5 eredeti kutatási projekt és a legjobb 5 esetismertetés szóbeli előadás formájában bemutatásra kerül a kongresszuson. A többi elfogadott absztraktot moderált e-poszter formájában vitatjuk meg. Az absztraktokat az info@regio10.hu e-mail címre várjuk. Határidő: 2021. május 15.

Az online kongresszuson a RÉSZVÉTEL INGYENES, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a kepalkoto2021.hu oldalon lehet hamarosan. Amint elindul a regisztráció, tájékoztatni fogjuk Önöket!

A kongresszus akkreditációja folyamatban van. (Az előző hasonló rendezvényt 38 ponttal akkreditálták az OFTEX-en.)

Reméljük mindez felkeltette érdeklődésüket és hamarosan, ha más formában nincs is erre lehetőségünk, de legalább virtuálisan találkozhatunk. Szeretettel várunk mindenkit, aki a modern, multimodális kardiológiai képalkotás iránt érdeklődik!

A Magyar Kardiológusok Társasága,
Kardiovaszkuláris Képalkotó Munkacsoportjának
vezetősége
 

 

kardio2.jpg