Keresés

Pályázat

Kedvezményezett neve: Regió-10 Kft.


6782 Mórahalom, Röszkei út 2.


A projekt címe: Innovaciós technológia fejlesztés a Regió-10 Kft.-nél


A szerződött támogatás összege: 5 708 500 FT


A támogatás mértéke (%-ban): 50 %


A projekt tartalmának bemutatása:


Cégünk családi vállalkozás, amely rendezvényszervezéssel foglalkozik.


A beszerezni kívánt
7 db IPVT Információs Terminál-al rendezvényeink minőségén javítunk, mert a mai kor igényei és elvárásai szerint elektronikus felületet biztosítunk előadóink és résztvevőink, támogatóink számára. A kioskok szállítása lényegesen egyszerűbb és olcsóbb, mert paravánok helyett tudjuk alkalmazni azokat, 1 kioskkal akár 10-20 db egyenként 15 kg-os paravánt tudunk helyettesíteni poszterszekciók alkalmával. A vállalkozásunk számára biztosítja a feltételét a megbízóink megtartásának, új megrendelések biztosításának, a minőség javításának és a kor követelményeinek való megfelelésnek.


A fejlesztés megvalósításának köszönhetően a nyomtatott, szerkesztett anyagok helyett elektronikus dokumentumokat tudunk megjeleníteni, ami lényegesen egyszerűbbé teszi a rendezvények és helyszínek bemutatását, reklámanyagok kihelyezését, vagyis a szükséges információk rendelkezésre bocsátását, így a résztvevők és a szervezők munkája is lényegesen hatékonyabb és gyorsabb.


Ezután tudunk reklámanyagokat, szükséges információkat megjeleníteni elektronikus, interaktív felületen, ezek korlátlan mennyisége lesz megjeleníthető a rendelkezésünkre álló terület méretétől függetlenül.


Lényegesen megnő azon helyek száma, ahol a kioskok segítségével rendezvényeket tudunk szervezni. Ügyfeleinknek az ehhez hasonló műszaki fejlesztés alapelvárás, vagyis a minőségi szolgáltatás nyújtása növeli versenyképességünket, hatékonyságunkat.


A projekt befejezési dátuma: 2019.05.18.


A projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8-17-2018-03214