Keresés

Rólunk

A Régió 10 Kft. 2006-ban alakult meg Szegeden. A cég az 1994 óta rendezvény szervezéssel foglalkozó C&T Hungary Kft-ből vált ki. Fő profilunk a rendezvényszervezés és az ahhoz kapcsolódó egyéb szolgáltatások biztosítása.

Rendezvényszervező tevékenységünk feladatai között a konferenciák, szimpóziumok, tudományos ülések, kulturális fesztiválok valamint évfolyam- és osztálytalálkozók szervezése szerepel.

Hazai és nemzetközi megrendelőink igénye és elvárásai szerint vállaljuk egy-egy rendezvény teljes körű lebonyolítását, de akár egyes részfeladatok megvalósítását is.

 

Irodánk elvégzi a tervezéstől a végelszámolásig szükséges feladatokat  a rendezvények eredményes és sikeres létrejöttéhez.

 

- megfelelő helyszín kiválasztása, technikai eszközök és személyzet biztosítása
- catering, vendéglátó szolgáltatások
- szállásfoglalás
- elektronikus kommunikáció a résztvevőkkel és partnerekkel
- grafikai tervezés, nyomdai kivitelezés, webdesign
- szponzorok felkutatása, kiállításszervezés

 

Célunk az elégedett megbízó mellett a szakmai tapasztalatokkal, gasztronómiai és turisztikai élményekkel gazdagon megvendégelt résztvevők elégedettsége.

 

Cégünk sok éves tapasztalata eredményeképpen, olyan alvállalkozói kör és rendezvénytechnikai park áll rendelkezésünkre, melyek nélkülözhetetlenek egy sikeres rendezvény megszervezésénél. Legyen szó nyomdai kiadványok tervezéséről és gyártásáról, technikai eszközökről, járművekről vagy szakemberekről, mi mindenben támogatni tudjuk Önöket, hogy a szervezés gördülékenyen haladhasson.

 

Reméljük bemutatkozásunk felkeltette érdeklődését és a jövőben megbízóink és partnereink körében köszönthetjük Önt is. Szívesen várjuk kérdéseit, érdeklődését, akár konkrét ajánlatkérését!

 

Tisztelettel:
Farkas Ákos
ügyvezető